Както годежът, така и бременността на дъщерята на Илиана

...
  Както годежът, така и бременността на дъщерята на Илиана
Коментари Харесай

Звезден гаф: Славея Сиракова издаде и пола, и името на бебчето! Остана само едно неизвестно

 

Както годежът, по този начин и бременността на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, Славея, беше изненада. Голямата щерка на известното спортно семейство просто разгласява фотография на бременния си стомах по време на коледните празници и изненада всички. 

Виж още: Изненада по Коледа: Славея Сиракова сподели бременно коремче!

Пред камерите на NOVA бъдещата майка показа очевидното - че е в напреднала бременност, само че отхвърли да каже в кой месец е, както и какъв е полът на бебето. Всъщност по-нататък се изпусна, казвайки, че няма самообладание " да си я " прегърне, което недвусмислено значи, че чака момиче.

Виж още: След Славея и Виолета Сиракова разгласи, че е бременна! Илиана Раева чака 2 внучета през годината

Самата бременност Славея разказва като нова страница в живота си. Към момента не съблюдава диети, даже в противен случай - разрешава си повече, в сравнение с преди. Така да вземем за пример прояла месо, а в действителност от 10 години насам не употребява месо. 

Виж още: Втори годеж в семейство Сиракови! И Славея сподели ''да'', само че на кого?

Славея загатва (май) и за името на бебето. На въпрос за това по какъв начин ще кръстят първото си детенце, тя беше безапелационна, че ще спазят традицията да продължат името на дядото. Самото бебче е мечтано, планувано, само че пък се получило ненадейно бързо. Впоследствие схванала, че и сестра ѝ също е бременна.

Мъжът на Славея се споделя Иван. За него тя споделя, че било обич от пръв взор, като двамата се срещнали безусловно на улицата. Събрало ги заниманието им - моторите, само че след това се оказало, че имат и общи другари.

Двамата ще вдигнат и женитба, само че тя ще бъде следващата година. Славея призна, че в никакъв случай не е мечтаела да се види в бяло, само че след сватбата на сестра си към този момент мечтае за огромно и охолно празненство.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР